Het Schrijfkleed

Voor schrijven over je leven

Cursus

  'Schrijven over mijn leven verstevigt de bodem onder m'n bestaan'

deelneemster aan de zomercursus

Schrijven over de mooie, leuke of ontroerende gebeurtenissen uit uw leven. Denkt u daar weleens aan? Het kan in vijf middagen bij u in de buurt! De cursus 'Schrijven over mijn leven' wordt gegeven in een kleine groep van 5-7 deelnemers. Afwisselende, speelse schrijf-werkvormen helpen u om waardevolle herinneringen naar boven te halen en er met plezier over te schrijven. U krijgt schrijftips en per keer een opdracht voor thuis om tussen de bijeenkomsten door bezig te blijven met uw verhaal. Aan het eind van de cursus heeft u vijf - of meer - verhalen klaar en aanknopingspunten genoeg om door te gaan met schrijven.

Locatie: de cursus 'Schrijven over mijn leven' wordt gegeven in Wijkcentrum 'Het Klokhuis', Weberstraat 2, 3816VC Amersfoort.

Bij u thuis: als u zelf drie of meer personen bij elkaar brengt en en u heeft daarvoor een geschikte ruimte, verzorg ik deze cursus graag in uw eigen woonomgeving.

Tarief: voor deelname aan een cursus van vijf bijeenkomsten van ruim twee uur betaalt u €125,- per persoon. Dit is inclusief de cursusmap. Voor data: zie de agenda.


Cursus 'Schrijven over je leven', nov. 2018/jan. 2019

Met veel plezier heb ik deze cursus gedaan. Gaandeweg kwam er een schat aan verhalen uit mijn geheugen te voorschijn. Maria heeft volop stimulerende aanzetten, tips en oefeningen die helpen bij het schrijven. Daardoor ontstond er voor mij in de loop van de cursus ook een ordening en werd er een opbouw, een volgorde zichtbaar. Ik kan volop verder schrijven.

Anneke